Er du på udkig efter en pålidelig tømrer?

Håndslag på kvalitet

Vores tømrere er dygtige og spænder over en stor række forskellige opgaver inden for tømrerfaget med stor dygtighed. Vi står for høj kvalitet og er derfor medlemmer af Dansk Byggeri. Medlemsskabet giver dig garanti for, at det arbejde vi udfører netop er af høj kvalitet.

TagProfferne

Ud over vores stærke kundskaber inden for diverse tømreropgaver er vi også certificerede ved Tagprofferne, der er en efteruddannelse inden for tagkonstruktioner. Det gør os til specialister inden for tagarbejde og kombinerer høje faglige færdigheder med den nyeste viden om produkterne. Derfor kan vi også yde rådgivning inden for både undertag, tagsten, skifer osv.

Vi bygger på dialog

Det særlige ved Tømrermester N. E. Madsen er, at alt samarbejde med os, bliver indledt med en god dialog omkring hvad du som kunde ønsker. På den måde er vi sikre på at vi kommer rigtigt fra start – og arbejder mod et fælles mål.

Kontakt os for et gratis tilbud i dag

Hør mere om vores ydelser og få et uforpligtende tilbud på tlf. 40 20 28 70 eller ved at sende os en besked i kontaktformularen.

Vi tilbyder bl.a. følgende tømrerydelser

Vi har stor erfaring som tømrer i Midtjylland, især i området omkring Herning, Silkeborg, Ikast,  Aarhus og Holstebro. Hos Tømrermester N. E. Madsen kan vi bl.a. hjælpe med både tagarbejde, vinduer & døre, ombygning, nybyggeri, og energiforbedring.

Er du på jagt efter en pålidelig og professionel tømrer med mange års erfaring og fokus på energiforbedringer, da skal du vælge os til din næste tømreropgave, hvis du er bosat i Jylland.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din tømrer- eller snedkeropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Om Tømrermester N.E. Madsen ApS

Vi fokuserer på en god dialog fra start til slut og kvalitet til fornuftige priser