DIN TØMRER I HOLSTEBRO

Er du på udkig efter en professionel tømrer i Holstebro og omegn, som du kan stole på? Så behøver du ikke at lede længere.

Hos Tømrermester N. E. Madsen har vi mange års erfaring med en bred vifte af tømreropgaver til fornuftige priser. Vi udfører solidt tømrer- og snedkerarbejde af høj kvalitet til både vores private og erhvervskunder, især i hele Vest-, Midt- og Østjylland. Vi påtager os opgaver over hele Jylland, men vi har særlig stor erfaring med at løse tømreropgaver i områder som Herning, Silkeborg, Ikast og Aarhus.

 

SPECIALISTER INDEN FOR TØMRERFAGET

Vores dygtige tømrere er specialiserede inden for en bred vifte af opgaver inden for tømrerfaget. De besidder de nødvendige kompetencer og den nyeste viden på området, hvilket sikrer, at vi altid kan tilbyde de seneste løsninger og kompetent rådgivning til vores kunder til den aftalte pris.

Vi vægter altid brugen af langtidsholdbare materialer og kvalitetshåndværk, så du er sikret det ønskede resultat til den rette pris i Holstebro-området. Siden 2005 har vi leveret professionelt tømrerarbejde af høj kvalitet til gode priser.

 

VI ØNSKER AT VÆRE DIN FORETRUKNE TØMRER I HOLSTEBRO OG OMEGN

Hos os er du i trygge hænder fra den indledende dialog til det færdige resultat. Vi sætter en ære i et godt samarbejde, klar kommunikation og fuld gennemsigtighed gennem hele processen for alle vores kunder. Hos Tømrermester N. E. Madsen lytter vi altid nøje til kundernes ønsker og står til rådighed med faglig vejledning og sparring under hele forløbet.

Vi udfører blandt andet opgaver inden for:

 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD ALLEREDE I DAG

Vi er stolte over at være medlem af både Byg Garanti og Dansk Byggeri, hvilket vidner om vores høje faglige standard og ekspertise. Se eksempler på vores tidligere arbejde her.

Hos Tømrermester N. E. Madsen går vi aldrig på kompromis med vores arbejde, og vi leverer altid et solidt stykke arbejde til den aftalte tid. Vi ønsker at levere en god kundeoplevelse fra start til slut, og vi vægter kundetilfredshed meget højt. Læs mere om os her.

Skal vi arbejde sammen om dit næste projekt i Holstebro? Hvis du har spørgsmål eller ønsker kompetent faglig rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder.

Ring til os på tlf. 40 20 28 70 eller skriv til os via formularen for at få et uforpligtende tilbud på din tømrer- eller snedkeropgave. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.

Vi ser frem til at samarbejde med dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din tømrer- eller snedkeropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Energiprojekt

Nyt projekt i Lind ved Herning