ALTID HØJ KVALITET

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og prioriterer en god dialog fra start til slut!

SPECIALISTER I TAGARBEJDE

Vi er certificeret gennem Tagprofferne og uddannede inden for den nyeste viden om tagarbejde!

Nyt tag i Silkeborg, Herning, Aarhus og omegn

Tagarbejde i høj kvalitet i hele Midt-, Vest- og Østjylland 

Lad os udføre dit tagarbejde

Hvis du ønsker tagarbejde udført i højt kvalitetsniveau, har du igennem Tømrermester N.E. Madsen fundet det rette tømrerfirma at kontakte.

Spar penge med nyt tag

Vi har den nødvendige erfaring og kan vejlede dig i energiforbedringer der kan hjælpe til at dine udgifter bliver til en god forretning. Øger du eksempelvis din isolering fra 100 mm til 300 mm, kan du i mange tilfælde spare omkring 5000 kr. om året på energikontoen.

Eksempler på fordele ved nyt tag:

  • Øger værdien af din bolig i væsentlig grad
  • Reducerer varmeudgifterne
  • Tilfører boligen en betragtelig visuel opgradering

Vi har den nødvendige viden der gør, at vi kan vejlede dig til det bedst mulige resultat og igennem en god kommunikation sikrer vi, at du kender alle dine muligheder. Det er vores ønske, at være en samarbejdspartner, der sikrer dig det bedste resultat til den lavest mulige pris.

Kontakt os for veludført tagarbejde

Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker en professionelt tagarbejde. Du er velkommen til at kontakte os på mail, pr. telefon, eller besøge os for en personlig snak om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Med mange vellykkede tagprojekter, i blandt andet Herning, Ikast, Holstebro og Silkeborg, varetager vi opgaver i hele Jylland til kundernes tilfredshed.

Kontakt os på tlf. 40 20 28 70 eller skriv en besked i formularen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på tagarbejde. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vinduer og døre

Lad os reparere eller sætte nye døre og vinduer i din bolig. Ikke nok med at du vil opnå et bedre indeklima, du vil samtidig opnå en stor værdi på energikontoen - det synes vi giver mening.

Læs mere ❯

Tagarbejde

Vi er certificerede gennem Tagprofferne, og kan øge værdien af din bolig med nyt tag. Vi rådgiver dig samtidig i, hvordan du bedst opnår den største besparelse på længere sigt.

Læs mere ❯

Snedkerarbejde

Det behøver ikke at være dyrt at få bygget speciallavede møbler, der er tilpasset dit behov. På vores værksted står vi altid klar til at lave møbler i højeste kvalitet til fornuftige priser.

Læs mere ❯