ALTID HØJ KVALITET

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og prioriterer en god dialog fra start til slut!

SPECIALISTER I TAGARBEJDE

Vi er certificeret gennem Tagprofferne og uddannede inden for den nyeste viden om tagarbejde!

Snedker i Aarhus, Silkeborg, Herning og omegn

Snedker i hele Vest-, Midt- og Østjylland 

Søger du en professionel snedker?

Med vores eget værksted har Tømrermester N.E. Madsen mulighed for at skabe unikke resultater i højeste kvalitetsniveau. Med forkærlighed for træ leverer vi håndværk, der holder både æstetisk og praktisk. Det er fordi, vi bygger vores succes på tilfredse kunder, at vi er villige til at yde det ekstra, der skal til for at udføre professionelt og holdbart snedkerarbejde.

Eksempler på snedkeropgaver:

  • Fremstilling og montering af indbyggede skabe, paneler, møbler og lignende på eget værksted
  • Montering af nyt køkken
  • Gulvmontering
  • Reparation af møbler

Vi går op i god kommunikation, og at alle dele af det snedkerarbejde vi udfører, skaber resultater efter dine ønsker og behov. Vores store kendskab til markedet betyder, at vi kan indhente nogle af de bedste materialer til fordelagtige priser. Vi står for god behandling, kvalitet og fordelagtige priser.

Kontakt os og hør mere

Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker et højt kvalitetsniveau til fordelagtige priser. Igennem tiden har vi hjulpet utallige kunder til unikke resultater, i blandt andet Herning, Ikast, Holstebro og Silkeborg. I dag oplever vi henvendelser fra store dele af Jylland båret op af vellykkede projekter.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder.

Kontakt os på tlf. 40 20 28 70 eller skriv en besked i formularen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din snedkeropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vinduer og døre

Lad os reparere eller sætte nye døre og vinduer i din bolig. Ikke nok med at du vil opnå et bedre indeklima, du vil samtidig opnå en stor værdi på energikontoen - det synes vi giver mening.

Læs mere ❯

Tagarbejde

Vi er certificerede gennem Tagprofferne, og kan øge værdien af din bolig med nyt tag. Vi rådgiver dig samtidig i, hvordan du bedst opnår den største besparelse på længere sigt.

Læs mere ❯

Snedkerarbejde

Det behøver ikke at være dyrt at få bygget speciallavede møbler, der er tilpasset dit behov. På vores værksted står vi altid klar til at lave møbler i højeste kvalitet til fornuftige priser.

Læs mere ❯