ALTID HØJ KVALITET

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og prioriterer en god dialog fra start til slut!

SPECIALISTER I TAGARBEJDE

Vi er certificeret gennem Tagprofferne og uddannede inden for den nyeste viden om tagarbejde!

Ombygning i Herning, Aarhus, Silkeborg og omegn

Ombygning i hele Vest-, Midt- og Østjylland 

Skal du i gang med ombygning?

Hvis du leder efter en professionel samarbejdspartner i forbindelse med en ombygning, så kan du trygt kontakte os. Tømrermester N.E. Madsens mange års erfaring gør, at vi kan hjælpe med enhver tømreropgave. Vi lægger høj vægt på, at du får det resultat du drømmer om, lavet i de bedste materialer og til den bedste pris.

Vælg os fordi

Med stort kendskab til markedet kan vi indhente de bedste materialer til fordelagtige priser og kombineret med godt håndværk, får du det bedst mulige resultat, når du samarbejder med os. Igennem årene har vi hjulpet utallige til at få det hus de drømmer om og vi har kapacitet til at være din samarbejdspartner, uanset opgavens størrelse eller karakter.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Vi går op i godt håndværk og ved hvad der er at vide om energiforbedringer i forbindelse med renovering og nybyggeri. Igennem tiden har vi hjulpet mange i blandt andet Silkeborg, Ikast, Holstebro og Herning, og den dag i dag oplever vi henvendelser fra hele landet, båret op af vellykkede projekter.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder ved at anvende os som sparringspartner.

Kontakt os på tlf. 40 20 28 70 eller skriv i formularen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på ombygning. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vinduer og døre

Lad os reparere eller sætte nye døre og vinduer i din bolig. Ikke nok med at du vil opnå et bedre indeklima, du vil samtidig opnå en stor værdi på energikontoen - det synes vi giver mening.

Læs mere ❯

Tagarbejde

Vi er certificerede gennem Tagprofferne, og kan øge værdien af din bolig med nyt tag. Vi rådgiver dig samtidig i, hvordan du bedst opnår den største besparelse på længere sigt.

Læs mere ❯

Snedkerarbejde

Det behøver ikke at være dyrt at få bygget speciallavede møbler, der er tilpasset dit behov. På vores værksted står vi altid klar til at lave møbler i højeste kvalitet til fornuftige priser.

Læs mere ❯