ALTID HØJ KVALITET

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og prioriterer en god dialog fra start til slut!

SPECIALISTER I TAGARBEJDE

Vi er certificeret gennem Tagprofferne og uddannede inden for den nyeste viden om tagarbejde!

Om Tømrermester N.E. Madsen ApS

Vi fokuserer på en god dialog fra start til slut og kvalitet til fornuftige priser 

Om os

Håndslag på kvalitet

Vores tømrere er dygtige og spænder over en stor række forskellige opgaver inden for tømrerfaget med stor dygtighed. Vi står for høj kvalitet og er derfor medlemmer af Dansk Byggeri. Medlemsskabet giver dig garanti for, at det arbejde vi udfører netop er af høj kvalitet.

TagProfferne

Ud over vores stærke kundskaber inden for diverse tømreropgaver er vi også certificerede ved Tagprofferne, der er en efteruddannelse inden for tagkonstruktioner. Det gør os til specialister inden for tagarbejde og kombinerer høje faglige færdigheder med den nyeste viden om produkterne. Derfor kan vi også yde rådgivning inden for både undertag, tagsten, skifer osv.

Vi bygger på dialog

Det særlige ved Tømrermester N. E. Madsen er, at alt samarbejde med os, bliver indledt med en god dialog omkring hvad du som kunde ønsker. På den måde er vi sikre på at vi kommer rigtigt fra start – og arbejder mod et fælles mål.

Kontakt os for et gratis tilbud i dag

Hør mere om vores ydelser og få et uforpligtende tilbud på tlf. 40 20 28 70 eller ved at sende os en besked i kontaktformularen.

Vi tilbyder bl.a. følgende tømrerydelser

Er du på jagt efter en pålidelig og professionel tømrer med mange års erfaring og fokus på energiforbedringer, da skal du vælge os til din næste tømreropgave, hvis du er bosat i Jylland.

Vi tilbyder bl.a. følgende tømreropgaver:

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vinduer og døre

Lad os reparere eller sætte nye døre og vinduer i din bolig. Ikke nok med at du vil opnå et bedre indeklima, du vil samtidig opnå en stor værdi på energikontoen - det synes vi giver mening.

Læs mere ❯

Tagarbejde

Vi er certificerede gennem Tagprofferne, og kan øge værdien af din bolig med nyt tag. Vi rådgiver dig samtidig i, hvordan du bedst opnår den største besparelse på længere sigt.

Læs mere ❯

Snedkerarbejde

Det behøver ikke at være dyrt at få bygget speciallavede møbler, der er tilpasset dit behov. På vores værksted står vi altid klar til at lave møbler i højeste kvalitet til fornuftige priser.

Læs mere ❯